KNX a chytrá domácnost nejsou hudbou budoucnosti, ale současnosti

Už jste slyšeli o KNX a chytré elektroinstalaci? Víte, jak funguje internet věcí? Oblíbené informace o inteligentních aplikacích pro rodinné domy a byty? Jak spolu pomáhají inteligentní domácí elektronika vůbec komunikovat? Na tyto a další otázky odpovězte v dnešním článku.

Odborníci a profesionálové, kteří se pohybují v oboru elektroinstalace a automatizace, již dříve o KNX slyšeli, kteří tato asociace respektují systém a certifikace byli založeni před patnácti lety. Pro vás ostatní doplníme, že KNX je sběrnicový systém zabezpečení pro chytrou domácnost a internetové věci .

KNX pro váš rodinný dům, kancelář i zahradu

Největší možný certifikační systém KNX je fakt, že díky tomu máte možnost komunikovat produkty různých výrobců . Různé aplikace sloužící k řízení budov a domácností je možné díky certifikovanému KNX produktům vlastních propojit . Propojení znamená mezi sebou osvětlení, topení, větrání, klimatizaci, bezpečnostní systém atp.

Celosvětově uznávaný standard KNX kromě toho, kdo testování, vysokou preciznost výroby a kvality produktů, ale i rozvoj školních středisek a specialistů pracujících v oboru elektroinstalace , automatizace , chytrá domácnost nebo projektantů či vývojářů aplikací.

Novák elektro sro, dodavatel řešení pro váš chytrý dům

Také naše firma Novák elektro sro pracuje s komunikačním protokolem KNX a instaluje zařízení pro chytré domácí mobilní chytrou domácnost . Díky neuvěřitelnému variabilitě, více než stovkám výrobců s  certifikátem KNX a zákazníkům se rozvíjejícím možnostem internetu věci „poskládáme“ moduly na míru přátelských.

Novák elektro sro je odborník na chytré domácnosti a KNX internetové internetové věci

A jak vlastně vypadá chytrý dům vypadá? Možná máte její nerozeznané od běžného rodinného domu. Díky chytrým domácnostem, ale i šetrným k životnímu prostředí, úsporám a ekologicky ovládaným osvětlením vevnitř i na zahradě, ovládá žaluzie, markýzy, topení, klimatizaci, větrání, elektrospotřebiče . Ale audio a video systémy, bezpečnostní prvky nebo zabezpečovací systémy . Vy jako majitelé snadno inteligentní domácnosti ovládá vás přes svůj mobilní telefon odkudkoli na naší planetě. Wi-Fi připojení k internetu Termostat umožňuje zajistit teplo přesně v době Díky aktuální meteorologické předpovědi vám systém doporučí nastavení klimatizace .V případě narušení ochrany bude chytrý domov simulovat přítomnost osob v domácnosti.

Chytrá domácnost není sci-fi, chytrý dům není budoucnost. Inteligentní dům je přítomnost!

Proč nezačít s budováním chytré budoucnosti hnědá hnědá teď?!

Kontaktujte nás

Zpět na výpis aktualit
Zkušenosti, kvalita, certifikáty
Zázemí silné firmy
Působíme po celém světě
Inženýrská řešení na klíč