Chytrá domácnost na veletrzích v únoru 2020

I když nás únorové počasí nedostane ještě ven na zahradu nebo na stavbu, můžeme využít tento měsíc i jinak. Třeba návštěvou výstavy nebo veletrhu zaměřeného na Průmysl 4.0, chytrou domácnost, stavebnictví, úspory energií nebo elektroinstalace. Přijměte naše pozvání k cestě po únorových veletrzích.

Na začátku února, konkrétně ve dnech 5. – 7. 2. 2020 začíná ve španělském Madridu Mezinárodní veletrh pro energie a životní prostředí GENERA. 187 vystavovatelů z jednašedesáti zemí nabídne novinky z automotive a elektromobility nebo z implementace ekologického vytápění.

Den na to, tedy 6. 2. 2020 startuje v pražském PVA EXPO PRAHA v Letňanech 8. veletrh nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb FOR PASIV. Kromě novinek ze stavebnictví a architektury se zde setkáte s nejnovějšími trendy z IOT. Chytrá domácnost je trend, který šetří energie, vaše náklady i životní prostředí.

FOR PASIV míří opět do pražských Letňan

V ten samý den, kdy otevírá své brány FOR PASIV, odstartuje v rakouském Salcburku Mezinárodní veletrh stavebnictví, bydlení a úspor energií. Tento veletrh se taktéž věnuje nejnovějším trendům v úsporách energií, třeba revoluci ve smart home a inteligentní elektroinstalaci.

Inovace a implementace v oboru chytrého hospodaření s energiemi má za cíl Mezinárodní odborný veletrh s kongresem – energetické hospodářství budoucnosti. Ten se koná v německém Essenu od 11. – do 13. 2. 2020. Nechcete-li opouštět Německo tak rychle, doporučujeme vám také návštěvu veletrhu GETEC – GEBÄUDE.ENERGIE.TECHNIK. Ten se koná od 14. – 16. 2. ve Freiburgu a je zaměřen na ekologické vytápění, klimatizace a inteligentní dům.

Brněnský stavební veletrh nabídne i nejnovější smart home trendy

Podobně zaměřený veletrh, jako výše zmíněné, probíhá od 19. – 22. 2. 2020 v italské Veroně. Naopak ve Vídni otevře své brány veletrh BAUEN & ENERGIE WIEN. Veletrh stavebnictví, renovací, financování, úspor energií a inovace v ochraně životního prostředí se uskuteční 20. 2. – 23. 2. 2020. Rozvaděče, wifi termostat nebo chytrá zásuvka jsou produkty internetu věcí. I ty můžete na vídeňském veletrhu objevit.

I když nás únorové počasí nedostane ještě ven na zahradu nebo na stavbu, můžeme využít tento měsíc i jinak. Třeba návštěvou výstavy nebo veletrhu zaměřeného na Průmysl 4.0, chytrou domácnost, stavebnictví, úspory energií nebo elektroinstalace. Fotografie zobrazuje hostesky a návštěvníky veletrhu FOR ARCH

Ve dnech 20. – 22. 2. 2020 začíná v Lysé nad Labem již šestadvacátý ročník národní výstavy stavebních materiálů, technologií a úspor energií STAVITEL. Tento veletrh se kromě rekonstrukcí rodinných domů a bytů zaměřuje na úspory v oblasti energií a moderní prvky ve stavebnictví, tedy včetně automatizace rodinných domů, IOT, chytré elektroinstalace atp.

Nesmíme zapomenout ani na STAVEBNÍ VELETRH BRNO, který se uskuteční ve dnech 26. – 29. 2. 2020. Brněnský veletrh nám nabídne kompletní prohlídku celým sortimentem ve stavebnictví. Mimo jiné se zaměří na témata: topení a chlazení, osvětlení, zelené střechy, tepelný komfort, technické zařízení budov, stavební konstrukce, elektronistalace, smart home nebo chytrá domácnost.

Sami vidíte, že výběr výstav a veletrhů je poměrně široký. Pokud nechcete čekat na veletrh a například si svou chytrou domácnost nechat zařídit již dnes, kontaktujte naší firmu Novák elektro s.r.o.

Začněte bydlet chytře s Novák elektro

Zpět na výpis aktualit
Zkušenosti, kvalita, certifikáty
Zázemí silné firmy
Působíme po celém světě
Inženýrská řešení na klíč